Hem Våra utställare Hitta hit För Utställare Hyr kontor Konferens Kontakt

Alla dagar

10 - 16

 

20121210_150706.jpg

Kontaktperson:

Per Brolund

Tel: 070-575 43 90

Mail>>

Full frihet gör att du kan styra maximalt själv!

 

Full frihet i utformning och stil gör att ditt trähus kommer att kännas både unikt och hemtrevligt. Våra skickliga egna konstruktörer och säljare hjälper dig att hitta en optimal planlösning utifrån dina behov och drömmar. Vi har kunskapen och vi älskar att skapa de kluriga lösningarna!

Vi levererar även fritidshus.

 

Givetvis ser vi till att tillgodose era önskemål oavsett om ni vill ha ett enklare hus på landet eller ett fritidshus med standard likt ett permanentboende. Vår prefabidé gör det enklare och snabbare att förverkliga drömmen!

I samråd hittar vi rätt entreprenadform för husbygget. Om du vill hålla i en del själv eller köpa helt färdigt. Stomrest hus, huset i delar, förberett för målning eller helt nyckelfärdigt. Vi har etablerade samarbeten och färdiga rutiner med en rad olika byggentreprenörer beroende på var du vill bygga och hur du vill bygga. De nyckelfärdiga hus, som vi gärna levererar på totalentreprenad, byggs oftast av våra noga utvalda samarbetspartners med lång erfarenhet av att bygga villor och småhus.

På Husmässan tomt 3 visar vi en praktisk 1,5 plans villa som passar många på tomter och för olika behov.

Mälarvillans hemsida>>

 

Alla Husutställare